posluŠajte

Sretna Žena Podcast

Podcast fokusiran na osobni rast i razvoj i spiritualnost, sa Life Coach-evima Danijelom Jokić Vaislay i Vanjom Beukelman Pavlović.

U ovom podcastu dijelimo savjete kako živjeti sretnijim i ispunjenijim životom i ostvariti i manifestovati svoje snove i ciljeve.

Preporuke Za Podcast

'Sretna Žena Podcast Mi pomaže da razmišljam pozitivnije'

Podcast Sretna Žena je jedan od podcast-a koji redovno slušam i koji mi putem jednostavnih i učinkovitih savjeta i primjera iz životnog iskustva autorica podcast-a pomaže da razmišljam pozitivnije, budem posvećenija svojim ciljevima i spremnija da donesem važne životne odluke na pravi način. Podkast Sretna Žena preporučujem svima koji žele da žive svoj život svjesnije sa uvjerenošću da i najlośije stvari imaju dobru stranu i mogu doprinijeti našem osobnom rastu.

- Tanja D., Srbija

Savjeti Life Coacheva

Sretna Žena Podcast

Podcast fokusiran na osobni rast i razvoj i spiritualnost, sa Life Coach-evima Danijelom Jokić Vaislay i Vanjom Beukelman Pavlović. U ovom podcastu dijelimo savjete kako živjeti sretnijim i ispunjenijim životom i ostvariti i manifestovati svoje snove i ciljeve. Za više inspiracije i savjeta čitajte članke na našem online magazin-u www.sretnazena.com