Prijavite se za samo 10 EURA mjesečno!

* kreirajte Život svojih snova *

Mjesečni Grupni Pozivi

Putem Skype-a, sa Life Coach-evima Vanjom Beukelman Pavlović i Danijelom Jokić Vaislay

za samo 90 minuta i 10 eura mjeseČno!

Promijenite svoj život
iz komforta svog doma.

Ako želite da postati najbolja verzija sebe, ostvariti svoje ciljeve, reducirati stres i promijeniti svoj život na bolje, uz profesionalno vođenje i pomoć Life Coach-eva, Grupa Sretnih Žena je za vas!

Unutar ove grupe vas jednom mjesečno, putem Skype-a, podučavmo o temama o osobnom rastu i razvoju, dajemo vam savjete, podržavamo vas u ostvarenju vaših ciljeva i pravljenju pozitivnih životnih promjena, te odgovaramo na vaša pitanja o problemima i izazovima s kojima se suočavate.

"Tko voli visoke vibracije, na pravom je mjestu!"

“Ova grupa i ovi grupni life coaching pozivi vas inspirativno, kreativno i pozitivno potiču da iskoristite svoje prirodne sposobnosti, talente i kreativost, kako biste unijeli radost i sreću u svoj život i živote drugih! Tko voli visoke vibracije, na pravom je mjestu!”

- IVANA BATUR, ZADAR

Za Cijenu Mjesečne Članarine Od (Samo!) 10 EURA Dobijate:

"COACHING POZIVI su mi pomogli da Vjerujem sebi, svojim odlukama i osjećajima!"

Kada bi me netko pitao zašto se uključiti u ove grupne coaching pozive, ja bih odgovorila radi osjećaja prihvaćenosti. Ako Vam je nedostajalo prihvaćenosti u djetinjstvu i možda se osjećate posramljeno i nesposobno u odrasloj dobi, vjerojatno ste naučili ne prihvaćati druge, sami sebe i doživljavati neprihvaćanje u odnosima. Ovdje, u grupi predivnih žena, učite se biti ono što jeste, otpuštate kontrolu i raznorazne iluzije i skidate masku. Grupa life coach-eva Vanja i Danijele je predivno mjesto gdje nas se prima s poštovanjem, što uključuje naše crte osobnosti, potrebe i izbore koje nas osnažuju i razumiju. Razumijevanjem i izborom tema koje su senzibilizirane za naše potrebe i osjećaje, Vanja i danijela pomažu nam da se usredotočimo na sebe, da pozornost poklanjamo sebi, jer je pozornost jedna od temeljnih potreba i tada uviđamo kako odnosi mogu biti predivni i više ne ulazimo, a niti ne trebamo odnose koji nam daju lažnu sigurnost I u kojima nismo ispunjeni. Meni su osobno grupni pozivi pomogli da vjerujem sebi, svojim odlukama i osjećajima, da sam odgovorna za sebe i da je moj fokus zajedno sa grupom – na ekspanziji. Ovdje možete izraziti sebe, jer imate nježnu, podržavajuću grupu.

- SANELA RAKULJIC, SPLIT

teme poziva

life coach online skype zoom

Na kraju godine radimo reviziju prethodne godine, postavljamo ciljeve i rezolucije za Novu godinu i dajemo savjete kako možete da ih postignete. 

Na pozivima podučavamo alate i tehnike za prevladavanje strahova, samoosnaživanje i jačanje osjećaja sopstvene vrijednosti i samopouzdanja.

Podučavamo vas naučno bazirane alate kako da se oslobodite limitirajućih uvjerenja koja imate o sebi i izgradite mindset za uspjeh i obilje.

Na pozivima govorimo o sklapanju i razvodu braka, tranziciji u karijeri, majčinstvu, postavljanju granica u odnosima, te kako napraviti pozitivne životne promjene.

PROMIJENITE SVOJ žIVOT UZ PROFESIONALNE SAVJETE LIFE COACH-EVA

Pridružite Se Grupi

Ako osjećate želite na promijenite sebe i svoj život na bolje, pozivamo vas da se učlanite u Grupu Sretnih Žena, klikom na gumb ispod. Ako imate bilo kakvih pitanja o life coaching pozivima, uplati, ili prijavi, obratite nam se putem obrasca za kontakt na dnu stranice.

"Teme diskusije na coaching pozivima su divne, praktične i zanimljive!"

“Teme diskusije na coaching pozivima su divne, praktične i zanimljive. Kao da imate neki vlastiti svijet, ekipu punu podrške, s kojom možete da podijelite svoje životne izazove i radosti. Preporučila bih drugim ženama da se pridruže zbog zanimljivih tema, savjeta i pozitivne energije u grupi – nema kukanja ni negativnih tema, što je pravo osvježenje u današnje vrijeme!”

- LEJLA HODŽIĆ, tuzla

Dodatne Prednosti:

1

Podrška Grupe

Član ste grupe divnih, osviještenih žena, s kojima možete razmijeniti životna iskustva, koje su tu vas saslušaju, pomognu vam i podrže vas.

2

Snimak Poziva

Ako iz opravdanih razloga ne možete da prisustvujete dogovorenom terminu nekog coaching poziva, možete odgledati snimak Poziva naknadno.

3

Networking

Imate priliku da se upoznate s drugim ženama sličnih interesa. Dvije naše članice počele su da održavaju radionice zajedno. Unutar grupe dijelimo preporuke.

Najčešće Postavljena Pitanja

U Kojem terminu se održavaju Pozivi?

Grupni coaching pozivi se održavaju jednom mjesečno, putem Skype-a i traju 90 minuta. Termin poziva je u 19:30h, a pozive održavamo uglavnom četvrtkom. Datum poziva dogovaramo svakog mjeseca i bićete na vrijeme obaviješteni o istom putem e-maila, ili u Facebook grupi. 

Šta Ako ne mogu prisustvovati pozivu?

Ako iz opravdanih razloga ne možete da prisustvujete dogovorenom terminu nekog coaching poziva, možete odgledati snimak poziva naknadno. Snimak poziva je privatan i dostupan je 30 dana nakon poziva, samo članovima koji pisustvoali grupnom coaching pozivu.

Kako Mogu Da Izvršim Uplatu Za Pozive?

Iznos pretplate (članarine) je 10 EURA mjesečno. Možete uplatiti online, putem sigurne platforme PayPal (putem PayPal računa, debitne kartice, ili kreditne kartice), ili putem bankovne uplate na holandski žiro račun. Napomena: povrat novca, nakon uplate, ne vršimo.

Kako Idu Uplate Putem payPal?

Kada prvi puta uplatite putem datog PayPal linka, uplata od 10 EURA će se uplaćivati automatski putem Vašeg računa, na isti dan kada ste napravili prvu uplatu, svakog mjeseca, sve dok želite biti član grupe. 

kako mogu uplatiti putem banke?

Za uplate na holandski žiro račun obratite nam se za potrebne informacije. Napomena: u slučaju uplate putem banke, trebate platiti i troškove transakcije. Možete uplatiti iznos za nekoliko mjeseci unaprijed.

Šta Ako želim da napustim grupu?

Ako iz bilo kojeg razloga budete odlučili da želite da prekinete članstvo u Grupi Sretnih Žena, možete to učiniti kad god poželite. Ako uplaćujete putem PayPal, odmah po odlasku iz grupe, link za uplatu će biti deaktiviran.

Upoznajte Life Coach-eve

Vanja Beukelman Pavlović živi u Holandiji više od 20 godina i ima 11+ godina iskustva kao life coach. Osnivačica je Online Life Coaching Akademije 'Ajna' i predavačica na Holandskoj Poslovnoj Akademiji. U Holandiji je stekla titulu Heroja Regije Rotterdam za svoje inovativne ideje, talk Show i projekte koje vodi. Autor je knjiga 'Život' i 'Iluzija O Sebi'.

12+

godina iskustva

Kao Life Coach

250+

Objavljenih Članaka

sretnazena.com

08

sezona talk show-a

'Priče u Vjetrenjači'
life coaching mindset coach

Upoznajte Life Coach-eve

Danijela Jokić Vaislay živi u Indiji više od 7 godina i suosnivačica je Online Life Coaching Akademije 'Ajna'. Autor je 300+ članaka o osobnom rastu i razvoju, na engleskom i našem jeziku i knjige 'Ja Vrijedim' (Self Worth). Predavačica je na online platformi za učenje Udemy i osnivačica www.sretnazena.com magazina. Njeni članci o sreći, uspjehu i izgradnji samopouzdanja objavljeni su u brojnim magazinima, poput COSMOPOLITAN, Sensa, TIMES OF INDIA...

7+

godina iskustva

Kao Life Coach

300+

Objavljenih Članaka

O Osobnom Rastu

500+

internac. klijenata

Online Coaching

Poruka Od Vanje

za samo 10 eura mjeseČno:

Pridružite Se Grupi

Ako osjećate želite na promijenite sebe i svoj život na bolje, pozivamo vas da se učlanite u Grupu Sretnih Žena, klikom na gumb ispod. Ako imate bilo kakvih pitanja o life coaching pozivima, uplati, ili prijavi, obratite nam se putem obrasca za kontakt na dnu stranice.

Kontaktirajte Nas

Za sva pitanja vezano za članstvo u grupi, uplati članarine, ili prijavu, obratite nam se putem obrasca za kontakt ispod. Molimo da provjerite da li ste unijeli ispravnu e-mail adresu, kako bismo vam mogli brzo odgovoriti na upit.